lys

Photographic Lightning – essentials skills

Photographic Lightning – essentials skills

I dag er det bokomtale som står for tur. Boken jeg velger å begynne med er en essensiel bok i læren om lys og fotografering. Boken tar for seg all basisen rundt kamerabruk og om lys. Hva slags lys finnes, farge, kontrast, karakterstiken til lys, komposisjon, the zone system m.m. I denne boken vil du enten få repetert det du allerede kan, eller lære mye om det du ikke kan men som kan være en god idee å lære mer om. Foto er jo lek med lys og for å leke med lys hjelper det å forstå lys. Hvilket lys er best? Hvor skal lyset komme fra? Dette er kreative vinklinger på dette, men i bunn og grunn er det noe som fungerer bedre enn annet. Vi skal snakke mer om dette i teori og kreativ tråden, men per nå anbefaler jeg denne boken hvis du allerede vil komme i gang med lesingen.

lys

Flere bokomtaler kommer og de vil omhandle alt fra kreativitet til hvordan markedsføre foto.

God bok,

Fotograf i Sarpsborg og Fredrikstad – Marius Wallin

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.