julefotografering

Julefotografering i Sarpsborg med Aurora

Jule- og portrettfotografering i Sarpsborg

I dag var jeg heldig å få Aurora på besøk for å kunne glede noen med julekort eller bilder. Det er alltid hyggelig å få forespørsel om fotografering av noen som vil dele minne med famile, venner eller rett og slett ha noen bilder på veggen av sitt barn.

fotograf sarpsborg og fredrikstad

fotograf sarpsborg og fredrikstad

fotograf sarpsborg og fredrikstadfotograf sarpsborg og fredrikstadfotograf sarpsborg og fredrikstadfotograf sarpsborg og fredrikstadfotograf sarpsborg og fredrikstadfotograf sarpsborg og fredrikstadfotograf sarpsborg og fredrikstad

Mvh.

Fotograf Sarpsborg og Fredrikstad – Marius Wallin

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.