Fotograf Halden, Sarpsborg, Fredrikstad, Moss og Oslo

Heldagsbryllup i Sarpsborg – Prestegård

Fotografering av Heldagsbryllup på Prestegården i Sarpsborg

Som med alle brudepar jeg skal fotografere så møtte jeg dem i god tid i forveien for å bli bedre kjent, noe jeg følte vi ble. Fikk komme hjem til dem å møte deres to vakre barn i tillegg. De hang rundt bordet der vi satt, men tror det var kakene sin skyld og ikke meg ;). 18 mai 2013, fikk jeg æren av å fotografere Anette og Stein Tore på Tune Prestegård. Vielsen av brudeparet foregikk ute i hagen på prestegården, og i det flotte været vi hadde så kunne vi ikke vært på en bedre plass. Fotograferingen ble gjennomført ved Tunevannet for de som er lokalkjente i Sarpsborg, eller synes det er interessant å vite. Jeg er svært takknemlig for at jeg fikk æren av å være med dere fra morgen til kveld på en så viktig dag som dette.

“Det ser helt fantastisk ut! Tusen takk!!  Hvis det går greit for deg å lage en versjon til web-visning også, så hadde det vært veldig bra altså, har jo lyst å vise fram noen av de flotte bildene  Du anbefales definitivt videre! ;)” – Anette

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.