Fotografering fotograf Marius Wallin i Sarpsborg og Fredrikstad

Fotografering hos Fotograf Marius Wallin

Vanlige spørsmål og svar

Høyoppløselige filer

Fotografering hos meg gir deg muligheten til å få høyoppløselige filer til fri bruk.

Location

Fotograferingen kan gjøres inne, ute eller et sted du ønsker. Avtales etter ønske.

Erfaring

Behersker ulike fotograferingsform. Det sikrer deg trygghet, kvalitet og effektivitet. En fotokunde beskrev meg som lette å jobbe med, humor og naturlig.

Profesjonell

Lang erfaring med fotografering og møte med andre mennesker, lokalkunnskap, trygghet og humor er egenskaper som kan være til din fordel.

Pris

Garantert konkurransedyktig på pris, sammenlignet med andre profesjonelle fotografer.

You don’t take a photograph, you make it. ~Ansel Adams

Som regel vil jeg ta mange 100 bilder underveis, men det er utkommet av det jeg gjør som er avgjørende. Hvor mange minner du får tilslutt er avhengig av hvilken pakke du har bestilt. Bildene du får er i tillegg HØYOPPLØSLIGE  og til FRI BRUK.

Bra bilder er en selvfølge for alle fotografer, men hva noen legger i jobben sin er forskjellig. Jeg garanterer 100% innsats for at du skal bli fornøyd med dine bilder. Skikkelig belysning er da helt nødvendig. Man kan oppnå mye med en enkelt blitz, men studiolamper fungerer i mine øyne bedre. Ved bryllupsfotografering bruker jeg primært naturlig lys. Uredigerte bilder vil du aldri få av meg. Bildene du kan se på bloggen er en god indikasjon på hva jeg kan levere.

Prisen kan du se ut fra de ulike priseksemplene i fototjenester over. Hva du ender opp med å betale avhenger fult ut av hva du ønsker. Hvis du ønsker print så vil bildestørrelse, printkvaliteten, printtype, innramming og antallet bilder være avgjørende for prisen. Vet du hva du vil ha så setter jeg sammen en pakke utover de pakkene jeg allerede har satt sammen.

Fotografering på location er en del av det jeg gjør og stiller gjerne opp på et oppdrag som måtte kreve dette. Alt fotoutstyr jeg har kan pakkes ned og fraktes til ønsket sted for fotograferingen. Jeg kan også komme hjem til deg/dere for fotografering om det er ønskelig. Dette krever riktignok god plass og normal takhøyde for å få plass, alternativt store vindusflater som gir godt lys.

Etter avtale tar jeg fotojobber som krever at jeg kommer til et sted etter ditt ønske. Tidligere har jeg fotografert i Oslo, Tønsberg, Fredrikstad, Rakkestad, Moss, Ski, Larvik, Porsgrunn, Jotunheimen m.fl.

Betalingen gjøres kontant/faktura etter fotograferingen og bestillingen av produkter. Bilder leveres digitalt etter at betaling er registrert. Ved bestilling av print skjer bestillingen først etter mottatt betaling.

Det vil variere ut fra hva slags bilde du ønsker, men har du noen rekvesitta du ønsker skal være med i bildet, eller som du føler hjelper til under fotograferingen så ta gjerne med det. F.eks favorittleken til et barn, en ball, ballong m.m kan være gode alternativer for å gi bildet mer liv, men også for å få barnet til å føle seg bekvem. Hva dere kler dere i er også avhengig av hva dere ønsker, og dere har mulighet til å ha med forskjellige klær hvis dere ønsker å skifte underveis. Bilder med stor logo, kan virke forstyrrende i bildet og bør vurderes.

Til vanlig gjøres ikke dette, men om oppdraget krever det så har jeg avtaler med smikører og stylister. Hvis du har egen, ta han eller hun gjerne med, men husk at det må avtales tid til dette hvis det skal gjennomføres i fotostudio.

© Copyright - Fotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin - St. Mariegate 2 - Sarpsborg - post@mariuswallin.no