Fotografen i Sarpsborg Marius Wallin

Hvem er Fotograf Marius Wallin?

Familiefar – Supermosjonist – Humor – Ekte

4000

Timer

500

Kunder

10

Terrabyte med bilder

5

Års erfaring

Mitt navn er Marius Wallin, -84 modell,  gift med prinsessen Anniken Wallin. Drømmejenta jeg har vært sammen med i snart 9 år. Jeg er i hovedsak utdannet fysioterapeut, personlig trener men jobber nå som daglig leder, fotograf, videograf, foredragsholder og instruktør. Den kreative siden har de siste årene dominert mitt fokus.

Fotohobbyen startet for ca. 10 år siden når jeg endelig fikk råd til å kjøp meg mitt første kamera, en Canon EOS 300D. Lenge har jeg vært fasinerte av hvordan bilder kan påvirke mennesker, spre et budskap samt fange nysgjerrigheten. Hver dag var kamera med på tur og jeg opplevde å få en fantastisk ro og glede av å fotografere. I 2010 startet jeg mitt eget foretak og har etter dette fungert som profesjonell fotograf. En jobb som jeg opplever som svært ærefull, utviklende og spennende. Jeg takker deg for at du lar meg få muligheten til å ha denne jobben.

Jeg har alltid vært glad i å jobbe med data og Mac er nå utstyret som går igjen i huset. Kan kanskje kalles en utstyrsfreak. Men som ordtaket sier: “Et godt verktøy er halve jobben”.

Som person er jeg nysgjerrig og bruker mye tid på å uvikle meg for å kunne gjøre jobben best mulig.

Sportsmann men ikke sportsinteressert. Kjenner til få sportsprofiler, men trener i perioder like mye som dem. Elsker å være i aktivitet og å fange motiver av folk i aktivitet. Aktivitet får ofte fram en glede i mennesker som skjer spontant.

Tiden går også med til å lese litteratur, få inspirasjon fra magasiner, lære seg om bildebehandling, skrive blogg, lære nytt fotoutstyr og selvfølgelig fotografere. Sjelden gjør jeg noe uten kamera. Foto for meg er mer enn det å ta bilder. Fotografering er for meg å søke lys, formidle en følelse, et uttrykk, en idee eller formidle et budskap. Fotografering handler om å dokumentere det man ser og gjør gjennom sitt eget filter.

Visjonen min som fotograf er å kunne være med på å gi deg et bilde du ønsker å ha på veggen som igjen gir deg en bestemt følelse, et inntrykk eller et minne.

Bli bedre kjent med meg?

Facebook. Instagram. Google+. Twitter. 500px.

© Copyright - Fotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin - St. Mariegate 2 - Sarpsborg - post@mariuswallin.no