Kjærestefotografering av Fotograf Marius Wallin

Kjærestefotografering i Sarpsborg og Fredrikstad

Forlovelsesfotografering – Kjærestefotografering

Høyoppløselige filer

Kjærestefotografering hos meg gir deg muligheten til å få høyoppløselige filer til fri bruk.

Location

Kjærestefotograferingen foretrekkes å gjør ute, men kan også gjennomføres i fotostudio. Avtales etter ønske.

Erfaring

Kjærestefotografering er en fotograferingsform jeg har gjennomført i mange år. Det sikrer deg trygghet, kvalitet og effektivitet. En fotokunde beskrev meg som behagelig og naturlig.

Profesjonell

Lang erfaring med fotografering og møte med andre mennesker, lokal kunnskap, trygghet og humor er egenskaper som kan være til din fordel.

Pris

Garantert konkurransedyktig på pris, sammenlignet med andre profesjonelle fotografer.

Jeg kaster en mynt i været
og blir det kron, så er du min,
men ta det med ro min kjære;
for blir det mynt, så er jeg din!

Jeg tar gjerne oppgaven med å fotografere deg og din kjærete et sted dere måtte ønske. Å få gleden av å være med to mennesker som er glad i hverandre samt å få kunne delta i bevaringen av disse minnene ser jeg på som en glede. Om dere nettopp har blitt sammen og er stormforrelsket eller har fått barn og vært sammen i mange år og fortsatt er stormforrelsket så blir jeg gjerne med og skaper bilder med liv og glede mellom dere.

Pris for kjærestefotografering

Pris for kjærestefotografering avhenger av digital levering eller print. Bildene velges ut fra en rekke alternativer og blir deretter redigert. Prisene er 1250,- for fotograferingen og fra 599,- til 419,- per digital fil i ettertid.

For spørsmål om fotograferingen, andre pristilbud eller bestilling. Ta kontakt.

© Copyright - Fotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin - St. Mariegate 2 - Sarpsborg - post@mariuswallin.no