Bryllupsfotografering i Gamlebyen i Fredrikstad

Gamlebyen – Fredrikstad motorfabrikk

Bryllupsfotograferingen følger jungeltelegrafen og denne gangen tok bryllupsfotograferingen meg til Gamlebyen i Fredrikstad. Det begynner å bli flere og flere heldagsbryllup, noe jeg selvfølgelig setter pris på. Det er noe spesielt med det å være fotograf hele dagen. Opplever at jeg blir mer kjent med brudeparet og at hele dagen utvikler seg til å bli mer og mer personlig. Takk for jeg fikk æren av å være sammen med dere på denne dagen og takk for den hyggelige tilbakemeldingen.

Når vi skulle velge fotograf så var den kommende bruden litt klarere i sine meninger enn brudgommen. Ønske var heldagsfotografering fra dagen startet i frisørstolen til brudevalsen på kvelden. Mannen min så nok ikke helt meningen med dette, men i etterkant har han trekt tilbake sine ord. Nå ser han gleden av å ha minner fra hele den fantastiske dagen vår. Vi har mange flotte bilder å velge mellom når bilder skal opp på veggen og i album. Gjennom bildene kan vi gjenoppleve dagen om og om igjen. Mannen min liker ikke å bli tatt bilder av, så det å finne en fotograf som fikk han til å slappe av var avgjørende. Allerede etter første møte med deg senket mannen min skuldrene. Du lyttet tålmodig til ideene våre og kom med flere gode forslag. En stor bekymring var været, det var nemlig meldt regn hele dagen. Men du betrygget oss om at det ville bli flotte bilder uansett og hadde løsninger for alle utfordringer som måtte dukke opp, så den bekymringen la vi bort. Værgudene viste seg å være på vår side og vi storkoste oss med fotograferingen etter kirken. Du fikk oss til å slappe av når følelser og nerver var i spenn. Du var også tilstede i kirken, under middagen og i lokale til brudevalsen var gjennomført, men vi glemte faktisk at vi hadde en fotograf rundt oss hele dagen. Du var alltid på riktig sted, uten at vi trengte å tenke på noe. Og bildene våre er et resultat av en fotograf som klarer å fange og forevige både de små og store øyeblikkene. Tusen takk for alle de flotte bildene Marius!

Hilsen Renate og Øystein Magnussen, Fredrikstad