Bryllupsfotografering på Hvaler Kirke og Hvaler Gjestgivere

Bryllupsfotografering på Hvaler

Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0164

Halvdags bryllupsfotograferingen på Hvaler, som ligger syd for Fredrikstad, startet i Hvaler Kirke. Det er en gammel kirke som ikke minner om noe jeg har vært i tidligere, og den skiller seg ut med at den har en smal og kort oppgang. Muligens kan dette være med på å øke følelsen av nærhet til brudeparet. Bryllupsbildene ble fotografert ved Stenkorset på Hvaler, som er like etter Hvalertunnelen. En fantastisk arena for å bryllupsfotografering, spesielt når brudeparet har en kjærlighet til det maritime. Videre fotograferte vi på Hvaler Gjestgiveri, et stedt jeg har vært og fotografert konfirmasjoner og familier tidligere. Her er det utmerket service og god stemning. Anbefales hvis man ennå ikke har funnet ut hvor man skal feire bryllupet sitt.

Utfordringen med været på denne dagen var at himmelen var relativt blå, noe som skjære i øyne på FFK fans 😉 Tror i tillegg det var noen som hadde med blå bobler..

Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0156Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0159Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0173Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0158Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0157Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0167Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0168Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0171Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0170Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0172Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0174Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0166Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0165Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0162Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0161Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0169Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0163Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0160

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.