Bryllupsfotografering Gamlebyen Fredrikstad

Bryllupsfotografering i Gamlebyen i Fredrikstad

Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0142

Bryllupsfotografering i Fredrikstad er noe jeg gjør flere ganger hver bryllupssesong, og Gamle Glemmen Kirke og Gamlebyen er områder besøker for å ha bryllupsfotografering. Det som er gøy med å fotografere brudepar i Gamlebyen er at det er så mange steder, vinkler, utsnitt, temaer man kan velge mellom. I bryllupssesongen er det i tillegg mye mennesker i gatene, noe det også var denne gangen. Antar at mange bruder synes det er litt ekstra stas når man kan gå gjennom byen og vise frem brudekjolen sin.

Utfordringen denne gagen var at brudeparet ble stående for å lese i elsklovsbøker 😉 Takk for at jeg fikk være deres bryllupsfotograf på en så viktig dag som bryllupsdagen er.

Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0143Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0146Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0154Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0144Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0145Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0147Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0148Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0149Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0150Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0151Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0152Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0153Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0155

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.