Familiefotografering i Sarpsborg av Storfamilie

Familiefotografering i Sarpsborg av en storfamilie

Til fotografen i Sarpsborg kom en stor familie bestående av 2 voksne og 5 barn. To biler måtte til for å få hele familien på plass utenfor mitt fotostudio i Sarpsborg. Det er alltid spennende å fotografere så mange på en gang, med tanke på plass i fotostudio men også det å få alle til å se bra ut på en gang. Men som fotograf liker jeg å ha noen utfordringer og denne gangen ble også kunden svært fornøyd. En av kommentarene jeg fikk var:

Så utrolig fine bilder:) Veldig vanskelig å velge altså!  Hva koster det meg ekstra hvis jeg plukker 20 istedet? Så stor familie, og mange å velge mellom:)

 

Hvis familiefotografering eller en annen form for fotografering er interessant for deg så vennligst ta kontakt. Jeg er fotograf i Sarpsborg, Fredrikstad, Halden, Moss, Oslo og Rakkestad. Kan også fotografere andre steder om ønskelig.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.