Fotograf Sarpsborg og Fredrikstad-15

Heldagsbryllup i Gamlebyen i Fredrikstad

Fotografering av heldagsbryllup i Gamlebyen i Fredrikstad

I mai fikk jeg gleden av å være bryllupsfotografen til Pål og Mette på deres store dag i Gamlebyen i Fredrikstad. Dagen startet på Gullsaksen i Fredrikstad sentrum hvor bruden, forloveren og barna ble gjort klare for dagen. Videre beveget vi oss over til Deluxe SPA Clinic rett over gaten, hvor bruden og forloveren ble sminket. En flott sted med super service, og god kunnskap. De fikk god mat, topp behandling og det var god stemning. Bruden fikk også en søt liten gave av sin kommende, en gave som fikk frem gledes tårene og gav en mer følelsesladd stemningen. En “gal” nordlending kom også på besøk og spritet opp det hele med en smoothie.

Turen gikk videre til Gamlebyen, hvor det var Kongens dag. Da det var stor trafikk den dagen, fikk jeg gleden av å ta båten over sammen med bruden og forloveren. En artig måte å entre gamlebyen på 😉 Vielsen fant sted i Eplehagen i Gamlebyen og fotograferingen av de offisielle bildene fant sted i området rundt hagen og generelt i Gamlebyen. Festen på kvelden fant sted på i Bombardergården. Et flott bygg med sjel og stor plass for dans. Vi fikk til og med besøk av de lokale musikerne som spilte for Kongen. Snakk om en kongedag 😉

Litt lengre ned kan du lese tilbakemeldingen jeg fikk av bruden. Blir rørt av å få slike tilbakemeldinger 😉

Takk for at vi var så heldige å ha deg som bryllupsfotograf hele dagen på vår store dag. Før du kom var jeg usikker på hvordan det ville være å ha en fotograf rundt meg hele dagen som knipset bilder av meg/oss hele tiden. Det tok ikke mange minuttene før vi var i full gang med småprat og latter – det ble helt naturlig å ha deg der hele tiden, og ikke minst morsomt. Du var så avslappet og behagelig å ha rundt seg, og åpen for alle ideer man måtte ha underveis – leken fotograf er viktig! Og det vil fant vi i deg. Vi takker for fantastiske bilder fra vårt bryllup – og jeg er så takknemlig for at vi valgte å ha deg hele dagen. Det gjorde bryllupsbildene mer avslappet og morsomme – og jeg synes du har fått frem kjærligheten og gleden vi følte den dagen i bildene som ble tatt. Tusen takk Marius for at du laget disse utrolig vakre minnene til oss. Store klemmer fra Mette og Pål Espen

 

Tusen takk Marius for at du laget disse utrolig vakre minnene til oss

Det ble helt naturlig å ha deg der hele tiden, og ikke minst morsomt.

Du har fått frem kjærligheten og gleden vi følte den dagen bildene som ble tatt0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.