Fotograf Sarpsborg og Fredrikstad Familefotografering2

Barnefotografering av David fra Rakkestad

Barnefotografering i studio i Sarpsborg av 3 rakkstinger

Å få gleden av å fotografere en 1 åring er noe jeg som fotograf setter stor pris på. Spesielt når jeg har fått gleden av å fotografere han som nyfødt og 6 månedersfotografering. På den måten får jeg fulgt han gjennom det første året. Etter hva foreldrene har sagt så synes de det er fint å kunne ha bilder som viser barnet sitt første leveår. Ble også overrasket når jeg så mor hadde lagt ut familiebildet av dem på Facebook, og bildet fikk over 150 likes 😉 Følg meg gjerne på Facebook du også hvis du vil se flere av mine bilder.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.