Bryllupsfotografering i Sarpsborg, Borgarsyssel

Bryllupsfotografering i Sarpsborg på Borgarsyssel

Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0130

Å være bryllupsfotograf er alltid en ære, og når man fotograferer bryllup i sin bostedskommune så er det ekstra stas. Sarpsborg har mange fine steder til bryllupsfotografering, og merker at brudeparene ofte ønsker å bli fotografert på Hafslund Hovedgård, Borgarsyssel, Landeparken eller i Kulåsparken. Denne gangen foregikk bryllupsfotograferingen på Borgarsyssel, som er et gammelt landemerke i Sarpsborg. Borgarsyssel mener jeg har en rekke av de samme flotte stedene å fotografere brudepar som Gamlebyen i Fredrikstad.

Det gjelder ha flotte steder som man kan benytte til bryllupsfotografering, for noe av det viktigste er jo at brudeparet blir fornøyd med bryllupsbildene, da dette er noen av de få fysiske minnene man som brudepar sitter igjen med etter bryllupet. Som vanlig takker jeg for at jeg år etter år får muligheten til å være bryllupsfotograf da det er en stor ære på en så viktig dag.

Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0131Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0128Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0127Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0126Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0132Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0129Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0133

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.