Bryllupsfotografering Sarpsborg Hafslund Hovedgård

Bryllupsfotografering på Hafslund Hovedgård i Sarpsborg

Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0109

Brudeparet jeg fikk æren av å fotografere denne dagen er et godt vennepar av meg. Noen får æren av å være forlovere, toastmaster, gaveoppakker m.m, mens jeg fikk æren av å fotografere bryllupet. Vielsen i Skjeberg Kirke, bryllupsbildene på Hafslund Hovedgård og noen få bilder utover kvelden på Tune Prestegård. Dette for å gi bryllupet en helhet. I tillegg til dette fikk jeg også gleden av å holde takk for maten talen sammen med min tvillingbror. Å holde takk for maten talen er alltid stas da den er såpass uformell at man kan tillate seg å “dra” på litt. Takk Mari og Rune for at jeg fikk æren av å fotografere, men også gleden av å kunne holde takk for maten talen.

Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0100Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0101Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0104Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0103Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0113Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0102Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0105Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0110Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0112Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0108Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0107Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0115Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0106Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0114Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0116Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0117Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0121Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0120Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0111Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0118Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0122Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0124Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0123Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0125Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0119

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.