Bryllupsfotografering i Studio i Sarpsborg

Bryllupsfotografering i fotostudio i Sarpsborg

 

Brudeparet kom en vinterdag i oktober til fotostudio mitt i Sarpsborg. Et flott brudepar med ekstremt god stemning. Denne dagen kombinerte jeg bryllupsfotografering i fotostudio i Sarpsborg men også på location i Gamlebyen i Fredrikstad. Selv om det var litt kaldt for utendørsfotografering så holdt brudeparet liv i stemningen. Jeg hadde en stor glede av å fotografere deres bryllupsdag. Takk for at jeg fikk denne muligheten.

Så fine, morsomme, herlige, flotte, levende og nydelige bilder!!!! 😉 😉 😉 tom for ord

Karoline på Facebook etter levering av bildene

 

Kunne du tenkt deg å benytte meg som bryllupsfotograf? Ta en titt på siden min for bryllupsfotografering

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.