Bryllupsfotografering i Gamlebyen Fredrikstad

Bryllupsfotografering i Fredrikstad, Gamlebyen

Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0087

Gamlebyen i Fredrikstad er det stedet jeg har fotografert flest bryllup. De fleste brudepar jeg mottar henvendelser fra ønsker seg til denne flotte delen av Fredrikstad By. Jeg forstå hvorfor da den har mange gode fotosteder å by på, og det er rom for å være kreativ med fotograferingen. Gamlebyen kan alltid by på god stemning, og det skal mye til for at stemningen kan bli bedre enn når man er der med brudepar. Takk for at jeg fikk æren og gleden av å være deres bryllupsfotograf i Fredrikstad og det selv om jeg er fra Sarpsborg 😉

Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0092Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0091Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0093Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0090Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0086Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0089Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0088

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.