Bryllupsfotografering Kulåsparken Sarpsborg

Bryllupsfotografering i Kulåsparken i Sarpsborg

Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0095

Bryllupsfotograferingen fant denne gangen sted i hjertet av Sarpsborg by, Kulåsparken. Dette var faktisk første gangen jeg har fotograferte bryllup i denne parken, men har heldigvis vært her og fotografert familier så er nokså kjent i området. I tillegg er Sarpsborg hjemstedet mitt så områdene rundt her er ikke ukjente. Hvis du ikke har blitt fotografert eller vært og utforsket parken på egenhånd så anbefaler jeg å ta seg en tur. Den egner seg utmerket for bryllupsfotografering, noe jeg har fått bekreftet av brudeparet ;). Takk for æren og gleden av å være deres bryllupsfotograf på denne dagen. Håper festen på Festiviteten ble knall.

Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0094Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0098Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0096Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0097Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0099

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.