Bryllupsfotografering i Råde, Oven

Bryllupsfotografering i Råde

Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0084

Bryllupsfotograferingen denne gangen fant sted på en gård i Råde eller nærmere bestemt Oven. Brudeparet valgte å ha fotograferingen hjemme på gården, og når jeg fikk se hvor fantastisk det var der og hvor flott de hadde gjort i stand til bryllupet så forstod jeg det. Brudeparet var i tillegg gjennomført i sin bekledning. Det var veldig artig å få være bryllupsfotografen deres på et så fantastisk sted som dette. Takk for æren og gleden av å være deres fotograf på bryllupsdagen.

Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0083Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0082Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0080Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0081Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0079Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0085

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.