Bryllupsfotografering i Mysen

Heldagsbryllup i Mysen Indre Østfold

Bryllupsfotografering består ofte av vielse og standard bryllupsfotografering, men oftere og oftere får jeg forespørsler om å fotografere hele bryllupsdagen. Det å være bryllupsfotograf en hel dag er en helt spesiell form for fotografering hvor jeg føler et enda større personlig forhold til brudeparet enn ved standard bryllupsfotografering. På en heldagsfotografering så er man som navnet tilsier med hele dagen, og på den måten blir man bedre kjent, spesielt i klargjøringsfasen som er relativt uformell. Klargjøringsfasen av bruden er alltid fylt med god stemning, gode historier, følelser og latter.

Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0061

Jeg gleder meg hver gang jeg får æren av å ta del i en heldagsfotografering av brudepar, og det er koselig å vite at et brudepar ønsker å investere i minnene slik at de i ettertid kan sitte å se tilbake på hele dagen og leve seg inn i bryllupsdagen bilde for bilde. Denne heldagsfotograferingen i Mysen var også den lengste bryllupsfotograferingen jeg har hatt. Jeg mener å huske at jeg dro hjemmefra kl. 10.00 og at jeg var hjemme igjen i Sarpsborg kl. 03.00. Mange timer med minnesanking. Takk for æren og gleden av å få ta del i deres bryllupsdag, historier, små gledes tårer og den gode stemningen.

Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0049Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0052Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0050Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0051Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0055Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0053Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0054Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0056Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0057Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0058Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0059Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0060Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0064Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0063Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0062Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0065Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0066Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0067Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0069Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0070Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0074Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0072Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0073Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0071Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0075Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0076Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0077Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0078Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0068

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.