Bryllupsfotografering på Elingaard i Fredrikstad

Bryllupsfotografering i Svinndal

Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0180

Bryllupsfotograferingen fant sted i Svinndal Kirke, som ligger i såkalte Svinndal sentrum ;). Bryllupsbildene ble tatt på Elingaard i Fredrikstad, eller nærmere bestemt Onsøy. Brudeparet fikk flott vær som bidro til god stemning og har fått tilbakemeldinger om at bryllupsfesten var fylt med endre bedre stemning og mye liv. For meg var både Svinndal Kirke og Ellingaard nye steder som alltid gjør det litt ekstra spennende. Til lykke med dagen, gratulerer og takk for at jeg fikk være med å forevige deres bryllupsdag.

Fikk forresten denne hyggelige tilbakemeldingen fra brudeparet:

Takk for en super jobb og for at du heldigvis var ledig på vår bryllupsdag. Du fikk oss til å senke skuldrene og virkelig slappe av slik at bildene ble naturlige og ekte, akkurat slik vi ønsket det. Du visste at vi ikke er så komfortabel med og bli fotografert men det var tydeligvis ikke et problem for deg ;). Vi er også veldig glad for at du fikk tid til å møte oss en liten stund før fotograferingen, så vi kunne bli bedre kjent og få noen nyttige tips.

Utfordringen vår var at det ble vanskelig å velge bilder i ettertid da du fanget så mange gode minner, men når vi først hadde bestemt oss tok det ikke lang tid før det var klare. 
Når vi ser hva vi fikk får pengene så kan vi ikke gjøre annet enn å være superfornøyd. Takk nok en gang og skal anbefale deg på det sterkeste. Karianne og Marius

Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0179Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0186Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0175Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0176Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0188Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0187Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0178Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0177Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0184Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0185Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0183Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0182Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0181Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0189

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.