Bryllupsfotografering i Ski

Bryllupsfotografering Ås Landbrukshøyskole

Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0045Bryllupsfotograferingen følger jungeltelegrafen og denne gangen tok bryllupsreisen meg til Ås Landbrukshøyskole. I en kortesje med Harley Davidson og en stilig blå bil kom brudeparet inn til skolen i Ås. En mer spektakulær bryllupskortesje tror jeg man skal lete lenge etter. Skolen som vi fotograferte på har blitt anbefalt av andre fotografer og jeg forstå hvorfor. Her var det store åpne plasser, mur bygg, små vann, koselige intime plasser m.m. Siden jeg aldri hadde vært her før var det ekstra spennende å se hva området hadde å by på til bryllupsfotografering. Det ble i hvert fall god stemning, noe filmfotografen som var med også fikk dokumentert. Takk for at jeg fikk æren av å komme til Ås for å være deres bryllupsfotograf.

2014-08-21_0001

Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0046Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0048
Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0043Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0042Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0044Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0041Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0047

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.