Bryllupsfotografering i Gamlebyen i Fredrikstad

Bryllupsfotografering Fredrikstad, Gamlebyen

Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0135

Bryllupsfotografering i Fredrikstad ender ofte i Gamlebyen, og jeg begynnere å forstå hvorfor jeg liker Gamlebyen så godt til når jeg jobber som bryllupsfotograf. Hver gang jeg besøker den delen av Fredrikstad og som regel med brudepar, finner jeg nye steder som egner seg til bryllupsfotografering. I tillegg byr Gamlebyen på god stemning, skyggeområder, brostein, skog, vann og mye mer. Anbefalere andre brudepar og bryllupsfotografer til å utforske dette området til sine fotograferinger.

Jeg er svært takknemlig for at jeg fikk muligheten til å være deres bryllupsfotograf og synes det var supert å få utforske Gamlebyen sammen med dere 😉

Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0136Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0134Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0138Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0139Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0140Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0141Bryllupsfotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin_0137