Bryllupsfotografering av Christian og Kristin i Fredrikstad

Bryllupsfeiring i Gamlebyen i Fredrikstad

Christian og Kristin gav meg gleden å ta del i deres bryllupsfeiring for noen måneder siden. Dette var et bryllup som ble litt spesielt for meg da jeg kjenner paret fra før, men hovedgrunnen er hvordan selve bryllupet foregikk. I utgangspunktet ble jeg bestilt som bryllupsfotograf til et tradisjonelt storbryllup i Fredrikstad i starten av sommeren. Grunnet tragiske omstendigheter i forkanten måtte bryllupet bli utsatt på ubestemt tid. Noen måneder etter fikk jeg en telefon av paret som lurte på om jeg fortsatt kunne være deres bryllupsfotograf uken etter. Jeg ble glad på deres vegne at kjærligheten seiret og ønske om å forevige seg som par var et faktum. Sermonien foregikk i stillhet i Gamlebyen i Fredrikstad, i flott vær og med gode venner. Et vakkert par fikk en flott dag og jeg er beæret av å ha fått gleden av å være med på reisen. Gratulerer nok en gang mine kjære venner!

Fotograf Halden

Fotograf Moss

Fotograf Rakkestad

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.