Bryllupsfotografering på Refsnes Gods i Moss

Bryllupsfotografering av Oslo folk i Moss

Et spennende og impulsivt brudepar som to dager før selve bryllupsdagen ringte og lurte på om jeg hadde mulighet til å gjennomføre en bryllupsfotografering. Som bryllupsfotograf liker jeg å ha tid til å være med i planleggingen og gjøre meg kjent på stedet hvor de skal gifte seg, men tenkte at brudeparet ikke kan stå uten fotograf på en av sine viktigste dager. Fikk derfor flyttet litt på noen avtaler og på fredagen kjørte jeg fra Sarpsborg til Moss for å fotografere dette flotte brudeparet.

Fotograf Moss

Fotograf Østfold

Fotograf Rakkestad

Fotograf Halden

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.