fotograf fredrikstad-portrett

Fotoprosjekter

Fotoprosjekter 2012

Fotoprosjektene mine så langt for 2012. Har merket at fremgangen bare blir større og større etterhvert som erfaringene innen foto kommer. Etter å ha fulgt en rekke fotografer og lest fotoblogger, sett på tutorials, lest fotobøker etc, har jeg funnet ut at det er en ting som slår de alle, og det er praksis. Å lage photomontager er for meg en meget spennende prosess og jeg ser nå at jeg nærmer meg en måte jeg ønsker å formidle mine bilder på. Hvis du liker det du ser så legg gjerne igjen en kommentar, eller følg meg på Facebook.

 

fotograf fredrikstad-portrettfotograf fredrikstad-portrettfotograf fredrikstad-portrettfotograf fredrikstad-portrettfotograf fredrikstad-portrettfotograf fredrikstad-portrettfotograf fredrikstad-portrettfotograf fredrikstad-portrettfotograf fredrikstad-portrett

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.