Fotograf Sarpsborg og Fredrikstad

Barnefotografering i Hafslundparken Sarpsborg

Barnefotografering i Sarpsborg, Hafslundparken

Nå når det nærmer seg sommeren her i Sarpsborg, og det er tid for ny bryllupsfotograferingssesong tenkte jeg det var på tide å få oppdatere siden. Bryllupssesongen i fjor var fullbooket og jeg hadde en rekke barne- og familiefotograferinger, men det er mange innlegg som ikke har blitt publisert ennå.

Jeg har fortsatt tid til familie og barnefotograferinger, men når det gjelder bryllupsfotograferinger så er det kun enkelte helger ledig. Under ser du en liten godbit fra en fotografering jeg hadde i høst 😉

Fotograf Sarpsborg og Fredrikstad

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.