Kundeomtale av Fotograf Marius Wallin

Erfaringer hos fotograf Marius Wallin

Ekte. Naturlig. Humor. Terningkast 6. Nøye. Effektiv. Profesjonell.

Bilder er en ting, men kundenes opplevelse er noe annet. Nedenfor får du muligheten til å lese hva andre fotokunder mener om meg som fotograf.

«Tålmodig, gjennomtenkt og avslappende»

Når vi skulle velge fotograf så var den kommende bruden litt klarere i sine meninger enn brudgommen. Ønske var heldagsfotografering fra dagen startet i frisørstolen til brudevalsen på kvelden. Mannen min så nok ikke helt meningen med dette, men i etterkant har han trekt tilbake sine ord. Nå ser han gleden av å ha minner fra hele den fantastiske dagen vår. Vi har mange flotte bilder å velge mellom når bilder skal opp på veggen og i album. Gjennom bildene kan vi gjenoppleve dagen om og om igjen. Mannen min liker ikke å bli tatt bilder av, så det å finne en fotograf som fikk han til å slappe av var avgjørende. Allerede etter første møte med deg senket mannen min skuldrene. Du lyttet tålmodig til ideene våre og kom med flere gode forslag. En stor bekymring var været, det var nemlig meldt regn hele dagen. Men du betrygget oss om at det ville bli flotte bilder uansett og hadde løsninger for alle utfordringer som måtte dukke opp, så den bekymringen la vi bort. Værgudene viste seg å være på vår side og vi storkoste oss med fotograferingen etter kirken. Du fikk oss til å slappe av når følelser og nerver var i spenn. Du var også tilstede i kirken, under middagen og i lokale til brudevalsen var gjennomført, men vi glemte faktisk at vi hadde en fotograf rundt oss hele dagen.

Du var alltid på riktig sted, uten at vi trengte å tenke på noe. Og bildene våre er et resultat av en fotograf som klarer å fange og forevige både de små og store øyeblikkene.

Tusen takk for alle de flotte bildene Marius!

«Rørende, avslappende og morsomt»

Takk for at vi var så heldige å ha deg som bryllupsfotograf hele dagen på vår store dag. Før du kom var jeg usikker på hvordan det ville være å ha en fotograf rundt meg hele dagen som knipset bilder av meg/oss hele tiden.

Det tok ikke mange minuttene før vi var i full gang med småprat og latter – det ble helt naturlig å ha deg der hele tiden, og ikke minst morsomt.

Du var så avslappet og behagelig å ha rundt seg, og åpen for alle ideer man måtte ha underveis – leken fotograf er viktig! Og det vil fant vi i deg. Vi takker for fantastiske bilder fra vårt bryllup – og jeg er så takknemlig for at vi valgte å ha deg hele dagen. Det gjorde bryllupsbildene mer avslappet og morsomme – og jeg synes du har fått frem kjærligheten og gleden vi følte den dagen i bildene som ble tatt. Tusen takk Marius for at du laget disse utrolig vakre minnene til oss.

«Levende bilder, terningkast 6!»

Jakten på fotograf var ikke enkel. Det var mange samtaler og mye research, tror vi snakket med 15 forskjellige. Det som var viktig for oss var å få bildene etter fotograferingen. De fleste fotografer beholder alle bildene også må man kjøpe de man eventuelt vil ha i etterkant – det passet ikke for oss som er litt over middels interessert i foto selv. Etter en titt på hjemmesiden din var vi egentlig ikke i tvil: Vi likte bildene du tidligere hadde tatt. Prisen var bra. Og vi fikk bildene til disponering og fremkalling selv etter redigering! Imøtekommende og åpen for alle slags spørsmål. Rask respons på vår forespørsel.

Du er en fotograf som tar levende bilder og får frem personligheten til de du tar bilde av – selv på en nervefull dag!

Du er genuint opptatt av å bli kjent med de du skal ta bilde av for å skape de rette bildene! Om man er tom for ideer er du full av dem og det er utrolig viktig! For oss var dette like viktig som at du var opptatt av at vi skulle fortelle hva vi ønsket med bildene!

Været er ingen hindring for deg – og vi trosset vær og mørke og fikk utebilder også i novemberkvelden! Fantastisk! Men når det er sagt så skal det sies – at selv i et lite studio fikk du tatt øyeblikksbildene og perfekte minner for alle oss som var der!

Hvis vi skal ha noe som helst å utsette på, så skulle vi ønske at hadde hatt satt av mer tid for å få fotografert vår familie i tillegg.

Alt i alt: terningkast 6. Ideer, pris, humør, service, arrangering av bilder, humør, utstyr, tilgjengelighet, redigering og ventetid på bilder i etterkant.

Dette er en jobb du burde ha som hovedjobb – så enda flere kunne få gleden av å ha deg som fotograf!

«Merkevarebygging og samarbeidsevne»

Vi har gleden av å bruke Marius både i å utvikle vårt visuelle uttrykk og på utvalgte prosjekter der vi ser effekt av å dokumentere gjennom bilder. Marius tar mange initiativ til å forstå oss som kunde, ligger i forkant i å foreslå nye ideer som tar oss videre, og lager konseptbilder som svært godtunderstøtter Leading Edge profilen og vår målsetting om å være The New School of Leadership & Branding.

Hans samarbeidsevner forsterker ytterligere opplevd verdi som sparringspartner i vår merkevarebygging.

«Supertøffe bilder og god tone»

Jeg trengte en sportsfotograf til fotografering av Arena svømmetøy og Skins kompresjonstøy, og jeg fant Marius Wallin på nettet. Jeg syntes bildene dine var supertøffe, og du sviktet ikke oss heller. Vi ble umiddelbart ”venner” og jeg hadde en kjempe fin tone fra start til slutt på location. Modellene koste seg også, konsentrert men avslappet.

Du leverte! Bildene ble veldig bra og vi er veldig fornøyd.

Jeg kommer helt sikkert til å bruke deg igjen!

«Får frem karakteren, god service!»

Vi er meget fornøyd med bildene som ble tatt i vårt bryllup. Spesielt fornøyd med utnyttelsen av flotte omgivelser som ble benyttet med stor variasjon, samt at vi følte bildene fikk frem det fine ved oss på vår store dag.

Du er i tillegg svært hyggelig å “jobbe” med og yter god service med rask levering og pent redigerte bilder.

«Vårt førstevalg neste gang»

Første gang jeg “benyttet” meg av Marius Wallin som fotograf, var helt tilfeldig i mitt eget utdrikningslag. Jeg satt “plutselig” på en stol i hans studio og ble stylet av frisør og sminkør, og fikk vite at jeg skulle ha en “photoshoot”! Panikken spredte seg, dette var ikke innafor!icon wink Fotograf Fredrikstad og Sarpsborg Så kom Marius:) Du var veldig dyktig på å få  meg til å slappe av, le og bli “nesten” komfortabelicon smile Fotograf Fredrikstad og Sarpsborg Du er passe profesjonell, passe personlig, passe morsom og veldig flink!! Produktene leveres til avtalt tid, og blir kjempe bra!! Du sjarmerte også de andre damene og var kjempe flink!

Dyktig, serviceinnstilt, fleksibel, morsom, høflig, effektiværlig, blid er alle egenskaper som beskriver deg Marius Wallin!

«Veldig fornøyd»

Vi er veldig fornøyd. Tålmodig og flink fotograf! Mange fine bilder som fanget opp herlige ansiktsuttrykk:) blir vanskelig å velge ett bilde som skal fremkalles!

«Vet hvor vi drar neste gang»

Gjennom positiv omtale fra mange kjente, bestilte vi time hos deg for å ta bilder av vår datter. Dette angrer vi ikke på. Du er en fotograf som fikk oss til å senke skuldrene, og du vet hvordan man jobber profesjonelt!

Bra priser, super service og ikke minst fantastisk flotte bilder gjør at vi vet hvor vi skal dra neste gang.

«Anbefales, topp resultat»

Fotograferingsdagen kom endelig, og etter å først å ha kjørt oss bort i Sarpsborg, ble vi møtt av Marius. Førsteinntrykket passet godt med en veldig hyggelig epost utveksling for å finne tid og sted. Problem nr. 1 er jo hva skal man ha på seg til en fotografering?? Fikk også her gode råd av fotografen.

Det ble en artig opplevelse å være med på familiefotografering med 2 små viltre krabater som ikke var helt interessert i å høre på verken fotografen, mor eller besteforeldre.

Vi opplevde fotografen som utrolig tålmodig og utholdende og fikk se resultatet noen dager senere – her var det fanget opp mange flotte positurer og ansiktsuttrykk både av barn og voksne. Utveksling av bilder mellom oss som kunde og fotografen fungerte veldig bra, i disse elektroniske tider, vi fikk bildene til gjennomsyn, men da dukket problem nr. 2 opp, hvilke 15 bilder skulle velges – det var helt umulig så bestillingen ble mye størren enn først planlagt. Vi fikk ganske kjapt tilbake de redigerte bildene og resultatet er kjempeflott, da er vi ved problem nr. 3, hvilke bilder skal forstørres. Hvem skulle tro at en så “enkel” operasjon skulle by på så mye hodebry! Vi klarte å velge ut noen bilder som nå er sendt til forstørring og venter spent på dette resultatet.

Med andre ord kan vi ikke annet enn bare anbefale Wallin som fotograf, både i forhold til bestillingen, fotograferingen og leveringen, alt til mer eller mindre avtalte tider uten noen særlig forsinkelser enn helligdager i jula.

«Bestiller flere timer i fremtiden»

Marius tok nyfødtbilder av vår datter tidligere i sommer og de ble helt fantastiske og vi ble kjempe fornøyde!:)han imøtekom våre ønsker til rekvisitter til bildene. Det blir å bestille flere timer hos han fremover hvertfall:)

Første gangen vi valgte deg som fotograf tror jeg at vi fikk tips av noen om at du hadde mulighet til å stille opp på relativt kort varsel! Samtidig så ga du oss veldig mye for pengene, god pris på fotografering samt tilgang til alle bildene! De andre gangene vi valgte deg er fortsatt fordi du stiller på kort tid, konkurransedyktig på pris, samt at du gir oss veldig gode bilder. Du er lett å samarbeide med og viser oss resultatene underveis slik at det er lett å ”rette opp” om vi ønsker bildene litt annerledes.

Du har levert akkurat det vi ønsker, du er meget fleksibel og ikke minst positiv og profesjonell!

Liker spesielt godt at du hele tiden viser oss bildene underveis, spør om vi ønsker det annerledes og at det er lett å kommunisere med deg!

© Copyright - Fotograf Sarpsborg og Fredrikstad Marius Wallin - St. Mariegate 2 - Sarpsborg - post@mariuswallin.no