Bryllupsfotografering i Sarpsborg By

Bryllupsfotografering av Audun og Marianne

Marianne og Audun møtte meg for bryllupsfotografering på Borgarsyssel i Sarpsborg 01.09.2012. Et lekent par med mange interesser. Som dere ser av bildet under så er Audun aktiv Capoeira utøver og en ivrig klater. Jeg forstod fort at fra det Audun hadde fortalt meg at han ofte blir funnet i trær og gjerne hengende opp ned. Desverre fikk vi ikke prøvd det denne gangen, men kanskje ved en annen anledning 😉

Takk for at jeg fikk æren av å være deres fotograf denne dagen, jeg hadde det veldig artig sammen med dere. Røde sko og matchende rosebukett var forresten utrolig stilig Marianne!!

Fotograf Moss

Fotograf Halden

Fotograf Rakkestad

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.